Welkom bij Kom in de Bedstee Winterswijk - Woold

Heerlijk fietsen, wandelen of juist helemaal niets doen in een ruime luxe vakantiewoning met 6 bedsteden voor 12 personen. Bezoek dan eens met uw gezin, familie of groep Kom in de Bedstee in Winterswijk – Woold en overnacht knus en met een knipoog naar het verleden in een authentieke Hollandse bedstee.

Het vakantieverblijf is geheel nieuw gebouwd en van alle luxe voorzien waarbij een nostalgische uitstraling met passend ambiance is gecreëerd. Voor de kinderen is er een ruime tuin met schommel, trampoline, voetbaltafel en mogelijkheid om bijvoorbeeld te volleyballen. De vakantiewoning is een echte beleving voor jong en oud. U bent van harte welkom bij Kom in de Bedstee Woold. Bekijk indeling vakantiewoning.

Kom in de Bedstee is 'Groepsaccommodatie van het jaar 2016'!! Bekijk foto's uitreiking

Ontdek de Achterhoek

De groepsaccommodatie is uniek gelegen aan de rand van een groot bos in het buurtschap Woold in Winterswijk. In de bosrijke omgeving kunt u prachtig fietsen, wandelen of mountainbiken. Maak gebruik van het fietsknooppunten netwerk en geniet optimaal van het Achterhoekse landschap. Lees meer >>

6 bedstedes

Vakantiewoning Kom in de Bedstee Woold beschikt over 6 bedstedes ieder met een eigen thema. Iedere bedstede is voorzien van boxspring matrassen en geschikt voor 2 personen. Bij aankomst zijn uw bedden opgemaakt en liggen er 2 slaapmutsen voor u klaar. 
Kies uw eigen Bedstee!

Genieten in de Hot tub

Voor de echte liefhebber is er een hout gestookte hottub. Het warme water is zeer verfrissend en zorgt voor een ultieme ontspanning met uw familie- of vriendengroep.

U bent van harte welkom in onze luxe groepsaccommodatie in Winterswijk - Woold met 6 slaapkamers - bedstedes - voor 12 personen.

Bent u met een grotere groep?
Grotere groepen die graag in een bedstee willen slapen, kunnen gebruik maken van onze groepsaccommodatie in Bredevoort - Aalten. Hier vindt u onze andere groepsaccommodatie met 15 bedstedes voor 30 personen.
Bekijk website Kom in de Bedstee Aalten.

Ga naar boven